Sóc psicòloga, educadora social i promotora de resiliència.

Des de 1987, vaig encaminar la meva formació al coneixement de les persones. La meva tasca professional va començar amb l’educació reglada dels infants, acompanyant-los en l’àmbit social en el camp de la cura i la protecció infantil, fent de tutora resilient i abraçant el seu procés. Tambè treballant de manera sistémica amb les seves families i l’entorn social donant eines a partir del concepte de maternitat i paternitat terapéutica.

La meva formació en el teatre i la meditació han creat una constant en l’adquisició de coneixements i experiències amb una visió àmplia del treball personal i terapèutic, oberta a diferents mirades i que em permet acompanyar des de la serenor els diferents camins de cada persona.

Ara, des del 2013, estic completant la meva formació amb en Jorge Barudy, profesional referent en termes de Resilència, trauma i bons tractes a la infància, aprofundint en aquests conceptes per fer un procés d’empoderament a les persones per tenir els recursos necessaris per afrontar les diferents etapes i moments vitals.
La meva passió per la psicologia m’ha portat a un constant reciclatge formatiu i personal des de diferents disciplines: m’agrada aplicar una visió humanista al treball terapèutic, amb els recursos que dóna la neurociència, la pedagogia sistémica i la teràpia Gestalt, entre d’altres.
Tot plegat m’ha portat a oferir un espai d’acompanyament en els processos vitals, situacions de canvi, traumes no resolts, suport a la mort i a les malalties, al treball familiar, adopcions, maternitat i paternitat positiva a través de diferents teràpies personalitzades, tant de manera individual com de grup, i sempre des de una visió rigorosa i constant.