Aquí teniu una nova entrega del vídeo podcast sobre Resiliència. En aquesta ocasió, parlo sobre el personatge Charles Manson des del punt de vista de la Resiliència.
Amb aquest capítol, poso fi a l’anàlisi d’assassins en sèrie. Anem cap al camí de persones resilients. La resiliència és aquella capacitat que tenim les persones de superar les dificultats i adversitats que ens trobem a la nostra vida i aquestes persones analitzades fins ara, no són un exemple de persona resilient, perquè no van saber superar les dificultats a partir dels bons tractes, el respecte i la socialització adequada per a viure de manera equilibrada entre el jo i els altres.

Hem pogut veure els danys que causen els maltractaments, negligència, abandó… a la gestació i en la infància. Per tant, segueixo en el camí cap a la resiliència deixant enrere l’anàlisi d’assassins en sèrie.

Vaig a donar-li una continuïtat al tipus de contingut del que vull parlar: escollint històries de persones que es van enfrontar a dificultats, canvis, adversitats i infortunis, que els van haver de semblar insalvables, insuperables, i tot i així, gràcies al seu procés assertiu, van tirar endavant… triomfants, empoderats de la seva capacitat de resiliència.