Aquest any comença un nou recurs basat en el treball amb cavalls que ens pot acompañar en el nostre procés personal. Està dirigit a parelles, families, persones amb interés en la descoberta de l’univers equí.

S’inicia aquest proper 22 i 23 de setembre amb la intenció de donar-li continuitat. Aquelles persones o colectius interesats, demaneu més informació.

El cavall es un bon tutor resilient que ens acompanya en el nostre treball personal. La seva  sensibilitat ens serveix com a mirall del nostre interior. És un animal noble que ens dóna estratègies que proporcionen un benefici físic i psíquic: treballant les relacions personals i interpersonals, la atenció activa, la concentració, la relaxació, el treball de les emocions, empoderant-nos tot superant les nostres pors, establint un vincle de confiança.

És una activitat motivadora que ens connecta amb la natura.

Matí: arribada a les 10h, presentació dels cavalls, contacte des del respecte, dinàmiques de reconeixement mutu, observació i participació conscient. Seran uns moments per viure el aquí i el ara.

Dinar compartit on cadascú ha de portar alguna cosa.

Tarda: Dinamització del que hem viscut a partir del contacte establint recursos i estratègies que posarem en comú.

Què cal portar: protecció solar, barret, sabates tapades, menjar per compartir i veure, esterilla per sentar-nos i moltes ganes de passar un bon dia.

Registrat en aquest enllaç i estigues al corrent de les noves entrades al blog.